Los Angeles Airport (LAX)
Door: Hans
Blijf op de hoogte en volg Hans
21 Juni 2011 | Verenigde Staten, Los Angeles
De 11 mijl naar het hotel duren bijna anderhalf uur, verkeer is een gekkenhuis in Los Angeles, en het staat vaak stil. We komen langs een Optometry, en maken speciaal voor Merel even een foto.
Helaas moet ik op den duur erg nodig naar het toilet van al die koffie en sapjes, als we bij het hotel komen spring ik uit de auto en vraag Niels het over te nemen.
We halen de auto zo ver mogelijk leeg en brengen hem terug naar Alamo onze verhuurder, Niels mag het laatste stukje rijden. Er is wat papierwinkel vanwege de schade, maar het komt goed, we mogen gaan.
We sluiten deze reis culinair in stijl af door net als zes jaar geleden ons laatste diner bij de Burger King te gebruiken.
In totaal hebben we bijna 5500 km gereden. Doorgaans telden we 5 mijl op bij de maximum snelheid, de meeste Amerikanen rijden te hard en halen je net zo makkelijk links als rechts in.
Goede navigatie en internet zijn onmisbaar, het geeft je de mogelijkheid je vooraf te orienteren, en ook bij het boeken van hotels is internet zeer handig. We gebruikten meestal booking.com, en soms ook expedia.nl, omdat de laatste vanuit google maps aangeroepen werd. Hotels moesten in ieder geval internet (liefst vrij) hebben, parkeerruimte, en eventueel ontbijt, al stelt het laatste meestal niets voor. We aten regelmatig bij Subway, voor onze begrippen is hun brood matig, maar je kon vrijwel onbeperkt groente op je broodje laten proppen, sla, spinazie, tomaat, ui, augurken, olijven en nog wat andere dingen. Absoluut onmisbaar in de USA is een credit card, daarmee kun je alles, zolang er maar geld op je rekening staat.
Een overzicht van onze hotels, daar zat eigenlijk geen slecht hotel tussen, het Trump hotel was wel de top.
1 Best Western Chicago
18 Best Western Seven Seas San Diego
19 Best Western Seven Seas San Diego
20 Days Inn Santa Monica
21 Holiday Inn Express Los Angeles
Ons vliegtuig vertrekt morgen om 14:00 uur, aankomst donderdag om 09:15 op Schiphol (allebei lokale tijd), daar pakken we de trein, en als het meezit haalt Veerle ons op in Goes (als het haar lukt).
We zwaaien ook nog even naar iedereen die gereageerd heeft, het is echt heel leuk als mensen meelezen en reageren, dus zwaaaaaaaiiiii
22 Juni 2011 - 06:51
Bregje:
Zwaaaaaaaaai!!!! -
22 Juni 2011 - 09:34
Optometristje:
Wat een leuke foto! Tot morgen!!
Ik zwaai lekker meer dan Bregje ;) :
Zwaaaaaaaaaaaaaaaaai!! -
22 Juni 2011 - 20:28
Erik Nederveen:
Hans en Niels,
fantastisch verslag van een leuke reis.
Heb zelf 2 keer een stuk route 66 op de motor gedaan. De herinneringen kwamen weer boven bij het lezen.
Thanks en Greetz, Erik