Royal Gorge Colorado
Door: Hans
Blijf op de hoogte en volg Hans
10 Juni 2011 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Deze brug overigens is ´s werelds hoogste hangbrug, 1053 voet (318 meter).
We parkeren de auto en lopen de brug op. De brug zelf oogt wel stevig, maar de planken van het brugdek vertonen spleten van soms wel een centimeter, en zo kijk je 300 meter omlaag de kloof in. Zelfs Niels die een stuk dapperder is dan zijn vader voelt zich ongemakkelijk, kan dat echt, met de auto hierover?
Aan de overkant kun je met een minirail de kloof in. We genieten van al het moois en nemen weer de minirail naar boven. We mogen ook even in de draaimolen aangezien we nog young at heart zijn.
We nemen de kabelbaan naar de overkant, lopen even langs het dierenpark, kijken naar een bungyachtig slingerapparaat en rijden dan met de auto de brug over. De planken maken af en toe enge geluiden, maar we bereiken ongeschonden de overkant. We eten nog even een pizza, de man achter de balie wil onze naam weten, Kokido zeggen we, vervolgens bedenken we welke vunzigheden we de goede man over het terras hadden kunnen laten schreeuwen.
Bij het wegrijden van de noordingang komen we langs een attractie in de vorm van een treintje, deze pikken we even mee.
Niels rijdt terug, er wordt nog steeds veel geraft op de rivier.
Eenmaal terug loop ik weer een stukkie, het lijkt bijna koud met 26 graden celsius.
11 Juni 2011 - 19:06
Fieke:
Hey! Thelma en Louise hebben het goed naar hun zin lees ik. Klinkt goed mannen. Geniet ze! Nog heel veel plezier. Liefs -
12 Juni 2011 - 14:03
Nancy De Kerf:
He Hans en zoon,
wat een leuke avontuurlijke reis, dit vind ik prachtige foto,s,
voor mij kan de natuur niet woest genoeg zijn,
nog veel plezier,
Nancy