Joplin
Door: Hans
Blijf op de hoogte en volg Hans
07 Juni 2011 | Verenigde Staten, Tulsa
Van Lebanon rijden we (Niels rijdt) naar Springfield. Kopen wat spullen bij Wallmart, eten nog wat en rijden verder naar Joplin, waar enige weken geleden een tornado toesloeg. In eerste instantie ziet alles er normaal uit, maar dan komen we in het getroffen gebied, het valt met geen pen te beschrijven, en op sommige plekken is de ene kant van de straat onaangetast, en de andere kant gewoon weggeveegd. De foto´s hebben we vanuit een rijdende auto genomen.
Vanaf Joplin rijd ik. Een heel klein deel van de route 66 voert door Kansas, we stoppen er even, het stukje Kansas is shabby, we maken snel even een foto en rijden verder.
Vanochtend hadden we al geboekt bij Holiday Inn in Tulsa, we arriveren net vooor zessen.
Dineren doen we downtown. In Tulsa is helemaal niets te beleven, er hangt een naargeestige sfeer. We belanden bij Domino pizza, de eigenaar vindt ons zo aardig dat we een pizza pepperoni erbij krijgen die gecancelled is door een andere klant.
Na Illinois, Missouri, Kansas is Oklahoma de vierde staat waar we doorheen rijden.
07 Juni 2011 - 14:14
De Familie Uit Emmen:
Bijzonder hoor, zo'n reis van vader en zoon.
Wij vonden het heel leuk om Veerle en Merel afgelopen zaterdag te zien.
Hans en Niels, veel plezier en heel heel goede reis.
Groetjes
Frans, Mike, Marloes en Joris -
07 Juni 2011 - 18:00
Bregje:
Heftige foto's zeg! En dan het idee dat foto's nog niet eens de helft van -
08 Juni 2011 - 17:25
Nancy De Kerf:
Kunnen wij ons hier in zeeuws vlaanderen niet voorstellen, lijken wel papieren huisjes geweest,
verschrikkelijk voor die families,
nog veel plezier samen,